lube-advisor

  • Üzemi felülvizsgálatok (Plant Audit). A vevő helyszínén végzett, kenőanyaggal kapcsolatos tevékenységek helyszíni áttekintése, amely fényt derít a problémákra és azokra a területekre, amelyeken javulást, a vevő számára megtakarítást lehet elérni.
  • Kenéstechnikai felmérések (LubeSuvary). Ennek eredményeként a felmérésről a vevő általában olyan ajánlást kap, amely saját részére segítséget nyújt a berendezéseihez, vagy járműveihez szükséges kenőanyagok vásárlásához és használatához.
  • Termékajánlások. Olyan, egyszerű műszaki tanácsadás, tevékenység, amelyet az irodai műszaki tanácsadó, vagy a helyszínen lévő személyzetünk biztosít a vevő részére. Ez a szolgáltatás segít a vevőinket a náluk található kenőanyag-alkalmazáshoz illeszkedő Shell termék kiválasztásában.
  • Kenőanyag raktározási és kezelési tanács.

lube-analyst

A LubeAnalyst az olajállapot-felügyeleti szolgáltatásunk, amely a vevőink számára lehetőséget ad arra, hogy a berendezéséből, vagy a járművéből vett olajmintákat bevizsgáltassa. A vevő számára ez fontos információ a berendezésről, illetve a kenőanyag állapotáról, mivel felhívja a figyelmet néhány problémára, és azok lehetséges okaira.

lube-coach

A LubeCoach márkanév használatos a vevők részére nyújtott, kenőanyagokkal kapcsolatos helyszíni műszaki tréning és műszaki támogatás leírására.

lube-expert

A LubeExpert márkanév használatos a specialistáink által nyújtott műszaki támogatásra, a kritikus alkalmazásokhoz való javallattételre és a felügyeletet végző szolgáltatások leírására, amelyeket alkalmazástechnikai specialistáink biztosítanak.

lube-match

A LubeMatch olyan webes alapú kenőanyag-ajánló eszközünk, amely a műszaki információs szolgálat kiegészítésére szolgál. A célja olyan szolgáltatás biztosítása, amellyel a vevők saját maguk tudják megkeresni azon termékeinket, amelyek megfelelnek a specifikációiknak, és a felhasználási területeiknek.

lube-reclaim

Harmadik fél által biztosított szolgáltatások, amelyek tartalmazzák például a fáradt olaj begyűjtő szolgáltatást és az üres kenőanyag flakonok, hordók begyűjtését.

A P.E.L. Kft. nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre. A cégünktől vásárolt kenőanyag mennyiség erejéig a fáradt olaj elszállíttatását díjmentesen biztosítja. Ezen igényét, a nyomtatványok menüpontban található megrendelő kitöltésével és visszaküldésével jelezheti felénk. Amennyiben további kérdése van, kérjük, forduljon munkatársunkhoz a megadott elérhetőségeket használva.