A Shell Rimula az egyik legismertebb motorolaj család a nagy teljesítményű dízelmotorokhoz szánt olajok piacán.

Az új Shell Rimula Energikus Védelem termékcsalád tagjai épp a motorok változó igényeihez alkalmazkodó olajipari technológiára épülnek. A korábban megújult termékcsalád kialakításakor figyelembe vették a technológiában, illetve a vásárlói igényekben végbement változásokat, ugyanakkor a végfelhasználók és a szakma számára is megkönnyítették az adott feladathoz legjobban illő motorolaj kiválasztását.

A Shell Rimula család tagjait teljesítmény szerint hat kategóriába sorolják: az R1 megbízható teljesítményt nyújtó motorolajoktól, az R6 növelt hozzáadott értékekkel rendelkező, szintetikus technológiával készülő termékekig. Az új besorolás így megkönnyíti az átváltást a magasabb használati értékű termékekre.

A Shell Rimula motorolaj mindig megfelelő védelmet biztosít a motornak. Nem számít, hogy melegben, hidegben, hegymenetben, poros, sáros környezetben vagy egyéb szélsőséges viszonyok között működik a motor, Ön mindig a legmegfelelőbb védelmet várja el számára.

A Shell Rimula motorolajok kifejlesztésekor az volt a cél, hogy bármilyen alkalmazásban és helyzetben megfelelő védelmet adó választás legyen.